Vozni red vlakova

IZDVOJENI REDOVI VOŽNJE VLAKOVA U EUROPI

VOZNI RED HRVATSKIH ŽELJEZNICA – Hž Putničkog prijevoza d.o.o. – vozni je red vlakova koji prometuju po teritoriju Hrvatske te okolnih zemalja. Nije toliko opširan i tako dizajniran kao strani vozni redovi, no svakako služi svrsi i onomu čemu je namijenjen. Isto tako i telefonski možete saznati vozni red na broju HŽ informacija 060 333 444.

ANDROID APLIKACIJA ZA PRIKAZ VOZNOG REDA NA VAŠIM MOBILNIM UREĐAJIMA

VOZNI RED Njemačkih željeznica – Fahrplaninformationen für Ihre Reise Jedan je od najboljih voznih redova. Sadrži vozni red vlakova za cijelu europu, detaljan je i pouzdan, a jako je jednostavan za koristiti. Dostupan je u 12 stranih jezika i nezaobilazan je kod planiranja svakog putovanja.

VOZNI RED TALIJANSKIH DRŽAVNIH ŽELJEZNICA Također nije za podcijeniti, nešto je jednostavniji od Njemačkog voznog reda, no to mu ponekad i nije mana. Također vrijedi za cijelu europu.

VOZNI RED AUSTRIJSKIH SAVEZNIH ŽELJEZNICA Odličan vozni red europe, lijepog dizajna i fantastičnih mogućnosti. Pouzdan je, a nudi mogućnost pronalaska i rezervacije Hotela. Prikaza rute putovanja i sl. Austrijske željeznice uvijek prate sve najnovije tehničke mogućnosti pa tako na njihovim stranicama možete preuzeti aplikacije za sve mobilne uređaje…
Aplikacija za Android uređaje
Windows mobile
Simbian uređaji (NOKIA)
Motorola uređaji
BlackBerry uređaji
iPhone uređaji

VOZNI RED ŠVICARSKIH SAVEZNIH ŽELJEZNICA jednosavan, detaljan, pouzdan i koristan vozni red vlakova u europi. Također nudi i opciju pretraživanja hotelskog smještaja. Preporučujemo! Isti također koristimo na portalu VLAKOVI.com

VOZNI RED SLOVENSKIH ŽELEZNIC vrlo je kvalitetan i pouzdan. Sadržaj koji se nudi od velike je koristi svakom putniku…Korisne informacije uz vozni red su: Zamude vlakov (Zakašnjenja vlakova), Ovire v prometu (Ograničenja u prometu), Zemljevid prog (karta pruga)

RED VOŽNJE ŽELEZNICA SRBIJE –Gdje možete pogledati vozni red vlakova u srbiji, te saznati važne obavijesti..

VOZNI RED
SLOVENSKIH ŽELEZNIC


Timetable

Date:
Time: Departure Arrival
» Traffic Information